سس باربیکیو

مدت زمان تهیه: 8 دقیقه

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو خوش طعم:

  • پیاز رنده شده نیم پیمانه
  • سیر کوبیده شده ۴ حبه
  • آب مرغ یک پیمانه
  • سس گوجه فرنگ ییک پیمانه
  • کارامل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • گرد پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک و آویشن یک قاشق چای‌خوری
  • خردل یک قاشق غذاخوری
  • برگ بو  دو پر
  • شکر  یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز  یک قاشق چای‌خوری
  • سرکه سیر ترشی  شش قاشق غذاخوری
  • آب لیمو  یک قاشق غذاخوری
  • کره  یک قاشق غذاخوری
  • روغن  چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه سس باربیکیو

ابتدا نیم پیمانه شکر را با کمی آب در تابه ی کوچکی روی شعله ی ملایم ذوب کنید. تابه را به طور مداوم حرکت دهید تا شکر ذوب شده به طور یکسان حرارت ببیند. آنقدر این کار را ادامه دهید تا شکر به رنگ سیاه دربیاید. با دیدن دود از شکر سیاه، یک پیمانه آب را با احتیاط به تابه اضافه کنید تا جوش بیاید و شکر سوخته در آب حل شود.

این کارامل رقیق است و به دلیل رنگ خاصی که دارد در غذا استفاده می شود اما یادتان نرود که مصرف زیاد آن می تواند غذا را تلخ کند.

بعد از آماده شدن کارامل سیاه، نوبت پخت سس باربیکیو می رسد. در این مرحله ابتدا کره و روغن را روی شعله ی ملایم ذوب کنید؛ پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود و بعد از آن سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

مواد دیگر را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس، شعله را زیاد کنید و 10 دقیقه مواد را بپزید. حتما در این 10 دقیقه مواد را چندبار هم بزنید و آن را زیر و رو کنید. بعد درب تابه را روی آن بگذارید و اجازه دهید تا مواد به مدت 30 دقیقه به خوبی پخته شود. مواد را در این مدت چک کنید که اگر به آب نیاز داشتند، آب اضافه کنید.

بعد از آنکه مواد به طور کامل پخته شد، برگ بو را از آن دربیاورید.

این سس را در یخچال نگهداری کنید و هر بار پیش از استفاده آن را گرم کنید و روی کباب یا غذا بریزید.

 

Image