آنجل در گذر زمان

۱۴۰۱

در طی ۳ سال گذشته آنجل موفق به صادرات به ۹ کشور گردید. و سس های آنجل در قفسه های فروشگاه های آفریقا،آسیا و اروپا قرار گرفته است.

۱۳۹۸

شرکت رهپویان شمیم ایرانیان با بیش از ۷۰ نوع محصول در اشکال، اندازه ها و احجام مختلف تحت نام تجاری آنجل کار خود را آغاز کرد و موفق شد که سهم بازار مطلوبی از بازار سس ایران کسب کند.

Image

CEO`s message

شرکت رهپویان شمیم ایرانیان تولید کننده انواع سس، طعم دهنده و قوام دهنده در صنعت غذا بشارت دهنده فعالیت های نوآورانه و سلامت محور می باشد. انواع سس شرکت رهپویان شمیم ایرانیان با تولید بیش از هفتاد محصول در تنوع بسیار بالا و احجام مختلف و با نام تجاری "آنجل" توانسته است در طول تنها دو سال از فعالیت خود سهم قابل توجهی از بازار این محصولات غذایی و محبوب را به دست آورد. تولید انواع سس کچاپ در ظروف پلاستیکی شفاف pet) ( برای اولین بار در ایران با طراحی زیبا و آشنا و زمان ماندگاری بالا از همان ابتدا مسیر سس آنجل را از رقبای خود جدا کرد. تلاش مدیران شرکت ره پویان بطور خاص زدودن ویژگیهای منفی مصرف سس در اذهان جامعه و مصرف کنندگان آن است. متاسفانه به دلایلی که نامعلوم است بعضا" تبلیغات منفی در خصوص این بخش از چاشنی های محبوب انجام میشود که برخی وارد و پاره ای از آنها ناوارد بواسطه ناآگاهی میباشد. با این وجود سس آنجل با استفاده از ظروف شفاف و بدون مواد نگهدارنده و رنگ های مصنوعی توانسته است فضای امن تغذیه ای را برای مصرف کنندگان سس آنجل فراهم نماید. از این پس علاقمندان سس کچاپ بویژه کودکان نباید ذره ای نگران سلامت خود در هنگام مصرف سس های کچاپ آنجل باشند.جالب اینجاست که لیکوپن ، آنتی اکسیدان مهم گوجه فرنگی در سس های کچاپ آنجل در بالاترین میزان خود وجود دارد و در طول زمان ماندگاری نیز بمیزان قابل توجهی باقی میماند. خنک پر کردن سس کچاپ آنجل مهم ترین ویژگی این محصول بوده و مصرف کننده نباید به هیچ وجه نگران وجود ملکولهای پلاستیک در این سس ها باشد.بدلیل اینکه آنجل بر خلاف رقبا و سایرتولیدکنندگان که سس کچاپ داغ را در ظروف پلاستیکی پر می کنند،از روش پر کردن سرد استفاده می کنند مواد اولیه سایر سس های آنجل نیز از بهترین و با کیفیت ترین مواد داخلی و خارجی تهیه میشود و در اغلب این محصولات تفاوت کیفی بهمراه زیبائی های بصری توانسته است سس های آنجل را بعنوان پدیده ای نوظهور و تغذیه محور در صنعت غذای ایران معرفی کنند. آنجل در عرصه صادرات نیز توانسته است محصولات خود را به بیش از 9 کشور صادر نموده و همطراز بهترین برندهای دنیا، فاتح قفسه های فروشگاههای کشورهای اروپائی آسیایی و آفریقایی می باشد. تولید طعم دهنده ها: شرکت رهپویان با تولید بیش از 80 نوع طعم مختلف و طبیعی توانسته است سهم قابل توجهی از صادرات این محصولات را بدست آورد . ماشین آلات منحصر بفرد و داشتن کارشناسان خبره مسیر موفقیت را هموار کرده است. برنامه بلند مدت رهپویان در زمینه طعم دهنده ها گزینش طعم های خاص در عرصه های مختلف صنعت غذا با تکیه بر طبیعی بودن افزودنی ها می باشد. از آنجا که مصرف کننده عمده اسنک ها کودکان می باشد. شرکت رهپویان بر خود فرض می بیند که طعم های ساخته شده در این زمینه کاملا طبیعی بوده تا نگرانی های مرتبط با مصرف اسنک ها بویژه در طعم های مختلف تا حد زیادی مرتفع گردد. قوام دهنده ها شرکت رهپویان شمیم ایرانیان با مطالعه ، تلاش و بکارگیری و مشاوره های متعدد با کارشناسان معتبر اروپایی تونسته است تولید محصولات قوام دهنده مورد استفاده کارخانجات لبنی گوشتی و سس را تا حد قابل توجهی برآورده نموده و به سهم خود مانع از واردات این محصولات و اتلاف ارز شده است. قابل توضیح است که ماشین آلات بکاررفته در این بخش در نوع خود در داخل کشور منحصر به فرد بوده و توسعه سخت افزاری بهمراه دانش و تجربه متخصصان بومی افتخار این تولیدات را برای شرکت رهپویان شمیم ایرانیان بهمراه آورده است.

ماموریت ما

- توجه به ویژگی های تغذیه ای مثبت سس - اصلاح شیوه های بسته بندی - تولید سس با محتویات سالم و طبیعی همگام با بهترین سس های روز دنیا مطابق با سلیقه ممتاز ایرانی - و در عین حال این امیدواری وجود دارد که بزودی محصولات قوام دهنده تولید شده در کیسه های 25 کیلویی و بالاتر جهت کارخانجات کشورهای همسایه ارسال شده تا بتوانیم در این حوزه نیز استعداد ها و توانایی های صادراتی محصولات کشورمان را به منصه ظهور برسانیم. در عین حال کارشناسان مرتبط نیز در صدد بررسی برخی از محصولات قوام دهنده رهپویان هستند تا بتوانیم در این بخش افتخار دانش بنیان بودن را بدست آوریم.

Image