برنج اسپانیایی
مدت زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه برنج اسپانیایی
برنج ۳ پیمانه
ران یا سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران به مقدار لازم
لوبیا سبز ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه برنج اسپانیایی
مرحله اول:
مرغ را به همراه ۱ پیاز قاچ شده و نمک و فلفل سیاه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید مرغ ها پخته شود. می توانید پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید سپس مرغ ها را داخل پیاز کمی سرخ کنید و بگذارید تا پخته شود.
مرحله دوم:
مرغ را بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید. داخل یک تابه پیاز دیگر دستور را خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس سیر های پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
مرحله سوم:
هویج و سیب زمینی خرد شده را به همراه لوبیا بخارپز شده و نخود فرنگی بخارپز شده و مرغ ریش شده به مواد تابه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس ادویه بزنید و در انتهای کمی زعفران روی مواد زده و از روی حرارت بردارید.