برگر سالمون با سس لیمو و ریحان

مدت زمان تهیه: 20 دقیقه

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه برگر سالمون با سس لیمو و ریحان

فیله‌سالمون بدون استخوان :450 گرم
ماست کم چرب ساده :½ پیمانه
نان همبرگر :4 عد
پیازچه :یک دسته
تخم مرغ بزرگ :یک عدد
خرده‌نان :2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه :یک قاشق غذاخوری
تربچه‌رنده‌شده :یک قاشق غذاخوری
شوید خرد شده‌تازه :یک قاشق غذاخوری
پوست رنده‌شده‌لیمو ترش :یک قاشق مرباخوری
نمک درشت :به‌مقدار لازم
فلفل آسیاب شده :به‌مقدار لازم
کاهو :برای سرو

 

طرز تهیه برگر سالمون با سس لیمو و ریحان


ابتدا فیله‌سالمون، پیازچه و شوید را ساتوری خرد کرده و تربچه و پوست لیمو ترش را رنده و هر کدام از مواد را در ظرف های جدا بریزید.


ماست و شوید را با هم مخلوط نموده و کمی نمک فلفل به آن اضافه کنید. سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود چون قرار است به‌عنوان سس از آن استفاده کنید.


کاسه‌ای بردارید و سالمون، پیازچه و پوست رنده شده لیمو را در آن بریزید.


سپس تخم مرغ ها را در کاسه‌ای هم بزنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و روی مخلوط سالمون و پیازچه بریزید.


در مرحله‌بعد نان خرد شده‌، ترب رنده شده و آب لیمو را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.


تابه‌ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید. سپس مخلوط سالمون را به شکل برگر در آورید و در روغن سرخ نمایید.


هر کدام از برگرهای سرخ شده را روی یک تکه‌نان قرار داده‌ و روی آن یک برگ کاهو بگذارید، سپس کمی سس ماست و شوید بریزید و با یک تکه‌ نان دیگر آن را کامل کرده‌ و سرو کنید.

Image