​بال مرغ کاتالینا

مدت زمان تهیه: 12 دقیقه

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه ​بال مرغ کاتالینا

انواع سس    مجموعا ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
تخم گشنیز و پودر کاری    به مقدار لازم
پودر گوجه فرنگی و پودذر فلفل قرمز    به مقدار لازم
چیلی و زنجبیل    به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز    به مقدار لازم
کره    ۵۰ گرم
یال مرغ    ۱۵ تا ۲۰ عدد
انواع سبزیجات تازه    به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ کاتالینا


ابتدا یک کاسه برداشته و ترکیب سس دلخواه را درون آن می ریزید.

در صورت تمایل می توانید از سس هایی مانند سویا سس، سس ورچستر، سس کچاپ، سس تاباسکو، سس مایونز، سس خردل، سس BBQ استفاده نمایید.

سپس ادویه ها و نمک را به آن اضافه کرده و با سس مخلوط نمایید تا یکدست شود.

بال ها را به سس اضافه کرده و  همراه با سبزیجات خرد شده به دلخواه، درون یک ظرف پیرکس بریزید.

برای سبزیجات می توانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی و پیاز و سیر تازه استفاده نمایید.

روی ظرف را یک فویل نازک کشیده و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

در مرحله آخر، فویل روی مرغ ها را برداشته و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا آب آن کشیده شود. سپس ۵ دقیقه هم گریل فر را روشن کرده تا بال ها برشته شود.

بال ها را با سبزیجات پخته شده در ظرف مناسب سرو نمایید.

Image