سس انار

سس انار چیست:
سس انار مایع غلیظ ، تیره و چسبناک از رنگ قرمز یاقوتی دارای ترشی لطیف است که می‌توان آن را برای تهیه دسر و حتی در برخی از غذاها جایگزین رب انار کرد.
سس انار از ترکیب پوره انار، نمک، شکر و آب تولید شده و یکی از آن سس‌هایی است که می‌تواند طعم بی‌نظیری به غذاهایی مانند استیک گوشت، جوجه کباب و ماهی شکم‌پر بدهد. به علاوه می‌توان از این سس در آب انار بستنی نیز استفاده کرد.

مزه خاصی که این سس دارد و طعم و بافت بی نظیر آن را حس بسیار بهتری از غذا را به مخاطبان شما القا خواهد کرد. در ادامه مقاله با سس انار بیشتر آشنا شویم در مورد فواید سس انار صحبت خواهیم کرد.
فواید سس انار برای سلامتی :
ازجمله فواید مصرف آن می‌توان به: جلوگیری از آسیب‌های عصب و پیری، پیشگیری از ابتلا به آلزایمر، پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت سرطان به ویژه سرطان سینه و پروستات، تنظیم هورمون‌های استروژن، کاهش کلسترول بد خون و فشارخون بالا، بهبود جریان خون، ضدسرفه، تقویت سیستم ایمنی بدن، مقابله با مشکلات گوارشی (نفخ، اسهال، تهوع)، ضدالتهاب، ضدباکتری و ضدویروس بودنش اشاره کرد.

متخصصان درباره سس انار چه می گویند؟
در ادامه مقاله با سس انار بیشتر آشنا شویم کمی در مورد نظر متخصصان در مورد سس صحبت خواهیم کرد.حتما با خودتان می‌گویید حالا که این سس این‌قدر پرخاصیت است، بهتر است تا می‌توانم از آن استفاده کنم اما فراموش نکنید که اولین اصل تغذیه تعادل و توازن است؛ غذاها صرفا به‌دلیل خاصیتی که دارند، خورده نمی‌شوند بلکه آثار روانی غذا خوردن نیز برای ما بسیار مهم است. پرزهای چشایی ما نیاز دارند که با طعم‌ها، بافت‌ها و قوام‌های مختلف نواخته و نوازش شوند. پس ما مجازیم که از همه غذاها حتی نمک، شکر، نوشابه و سس بهره‌مند شویم اما اصل توازن و تعادل را هم نباید فراموش کنیم، پس زیاده‌روی ممنوع!
فرق رب انار با سس اناردر چیست؟
مواد تشکیل دهنده سس انار، پوره انار و نمک و شکر  و آب است و تقریبا ملس و شیرین می باشد. اما رب انار از عصاره انار تشکیل شده و ترش و ملس است.
طرز تهیه سس انار:
مواد لازم جهت تهیه این سس خوشمزه و بی‌ نظیر:
•    آب انار یک لیوان
•    نشاسته یک قاشق مربا خوری
•    شکر یک قاشق مربا خوری
•    آب لیموی تازه یک قاشق چای خوری

ابتدا آب انارها به خوبی می گیریم و سپس در یک قابلمه  میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و بعد از اینکه نشاسته را در قابلمه ریختیم آن را مرتب هم می زنیم تا نشاسته ها گلوله نشوند (در صورت نیاز می توانید از صافی عبور دهید.)  به هم زدن آب انار ادامه میدهیم تاپخته شود و حالا شکر و آب لیمو را به آن اضافه می کنیم میزان آن بستگی به ذائقه مان دارد و می توانیم اندازه شکر را خودمان تغییر دهیم، و در حرارت کم قرار دهیم، و دوباره هم میریزیم و تا  چهار روز می توانیم این سس خوشمزه را در یخچال نگهداری کنیم و هر چقدر بیشتر بماند غلیظ تر می شود فقط باید قبل از استفاده هم بزنیم تا حالت روان پیدا کند. و می توانیم این سس خوش رنگ را در کنار غذا های معطر و خوش مزه میل نماییم.
سـس انار ما آماده است می‌توانیم آن را در ظرف دردار و در یخچال نگه داریم.
سایر محصولاتی که از انار بدست می‌آید:
در بخش پایانی مقاله با سس انار بیشتر آشنا شویم قصد داریم شما را سایر محصولاتی که از انار بدست می‌اید آشنا کنیم.
از دانه انار می‌توان آبمیوه، رب، معجون، مربا، ژله، ژلاتین، بستنی و … را تولید کرد و همچنین روغنی که از دانه انار بدست می‌اید خاصیت بسیار زیادی از جمله خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهاب قوی دارد.
از پوست انار نیز در صنعت آرایشی و بهداشتی و تولید رنگ استفاده می‌کنند.

 


  • کلمات کلیدی:
  • سس انار
  • نکات مهم در داشتن تغذیه سالم
  • همایش فود سرویس مشهد